Mi az a BIG FIVE modell? Ugrás az ingyenes tesztre! Az intézetről További érdekes kérdőívek Az oldal üzemeltetője a Digitális Kutatások Intézete.

A tesztet a világon az elmúlt egy hónapban már 1.623.823-an töltötték ki.

Csatlakozz Te is!
Ismerd meg Önmagad!

Töltsd ki ingyenes tesztünket, és derítsd ki, milyen a valódi személyiséged, miben vagy erős, miben lehetsz sikeres!
A teszt eredményét azonnal megkapod INGYEN!
Havonta több mint 1,5 millió ember tölti ki világszerte a személyiségtesztet!

Ugrás az ingyenes tesztre!

ingyenes 5 perc

Mi az a BIG FIVE személyiségmodell?

A személyiség típusok már több mint 100 éve izgatják a pszichológia tudományát. Sokan, sokféleképpen igyekeztek kimutatni, milyen személyiségtípusok vannak, de ezidáig drága vizsgálatok útján tudhattuk csak meg, hogy milyen személyiségjegyeink is vannak valójában.

Ezek a jegyek egy életre meghatározzák életünket, így jó, ha tudunk róla!

Most itt a lehetőség, hogy korlátozott ideig ugyan, de Te is ingyen megtudd, hogy milyen személeyiségjegyeid vannak, amelyek meghatározzák a párkapcsolatod, a házasságod, a munkád, és egyáltalán a világ dolgaihoz való viszonyod. Konkrét és pontos leírást kaphatsz arról, hogy ki is vagy és miért úgy csinálod a dolgokat, ahogy csinálod.

A világon havonta több mint 1,5 millió ember tölti ki a BIG FIVE személyiségtesztet és tudja meg, hogy milyen a valódi személyisége. A teszt eredménye abban is segít, hogy milyen típusú munka az, amiben jól éreznéd magad, sőt a párválasztásban, de még a párkapcsolatodban és a házasságodban is segítségedre lehet.

A Big Five személyiségteszt a személyiségpszichológia egyik legfontosabb személyiségmodellje, amelyet az 1950-es években Warren Norman hozott be a köztudatba. A Big Five öt személyiségvonása: Extraverzió, Barátságosság, Lelkiismeretesség, Érzelmi stabilitás, Kultúra/Intellektus. A teszt megmutatja melyik faktor mennyire jellemző rád.

A kitöltés utána azonnal megkapod a személyre szabott elemzést!Nyitottság az élményekre

A nyitott személyiség találékony, kreatív, de mégis gyakorlatias. Előbb gondolkodik és csak utána beszél. Ragaszkodó, rendszerető, hagyományokat tisztelő személy, aki képes a komplexebb dolgok mélyebb megértésére is.

Lelkiismeretesség

A lelkiismeretes emberek képesek keményen dolgozni és nagyon erős akaraterővel rendelkeznek. Szorgalmasak, felelősségteljesek és ellenállnak a kísértésnek, hogy céljukra összpontosítsanak.

Extrovertáltság

Az extrovertáltak szeretnek emberekkel lenni, tele vannak energiával és gyakran élnek meg pozitív élményeket. Az izgalmas lehetőségekre azt mondják, hogy: "Igen!", vagy "Menjünk, csináljuk!

Barátságosság

A „barátságos” emberek együttérzők, együttműködők, előzékenyek és szolgálatkészek. A saját, egyéni céljaik elérésénél sokkal inkább szeretnének más emberekkel harmonikusan élni, barátságosak, kompromisszumkészek.

Érzelmi stabilitás

A neurotikus emberek fogékonyak a negatív érzelmekre, amikor különféle stresszhelyzeteknek vannak kitéve. Sokkal intenzívebben reagálnak olyan eseményekre, amelyek a legtöbb embernek el sem érik az ingerküszöbét.

ITT AZ IDŐ, ISMERD MEG ÖNMAGAD TE IS!

Töltsd ki ingyenes tesztünket, és derítsd ki, rád melyik személyiségmodell jellemző leginkább!

ingyenes 5 perc

UGRÁS AZ INGYENES TESZTRE